Butik

Min lilla butik finns på Oxelvägen 31 i Järfälla och delar lokal med min hundsalong. För närvarande har jag inga fasta öppettider, men det går bra att ringa eller sms:a (tel 0739191147) och bestämma en tid för när du kan komma förbi (även kvällar och helger). Pga det rådande läget med Covid-19 möter jag upp och lämnar över varorna utomhus. Betalning sker med Swish, kort (via Zettle betallänk) eller faktura. Vissa varor kan även skickas (fraktkostnad tillkommer), beställning görs med fördel via e-post till order@bjorkebyhund.se.


Jag är mycket stolt återförsäljare av:


Jag har även en hel del andra hundtillbehör, såsom tandborstar, koppel, halsband, aktiveringssaker, pälsvårdssaker samt speciell utrustning för uppfödare (t ex navelklämmor, sondmatningsslangar, peanger, valpsugar mm).

PUPPYBOOST

Första hjälpen till en nyfödd, liten och svag hundvalp eller kattunge. PuppyBoost ger energi till en bra start och kan rädda livet. Till valpar som är svaga av olika orsaker som t ex kejsarsnitt, en svår födsel mm, samt då valpen/kattungen egentligen inte är svag, men behöver energi snabbt för att återhämta sig. PuppyBoost är en oral pasta i en 15 ml doseringsspruta, som är lätt och säker att använda. PuppyBoost kan också användas till en vuxen hund som behöver extra näring och energi som t ex tiken under valpning. Mer info...


Pris 259 kr (+ spårbar frakt 66 kr)FODAX

Naturligt, svenskt färskfoder. Hundar är rovdjur och skapta för att äta rått kött. Sedan starten 1993 har Fodax tillverkat färskfruset hundfoder. Tillverkning sker i egen fabrik av svenska veterinärbesiktigade råvaror. Fodax finns i tre färskfrysta varianter, samtliga säljs i 10 kg påsar, samt i två frystorkade varianter i mindre förpackning. Se produktinfo, innehåll, bruksanvisning mm på www.fodax.se.


Priser:
Fodax Neutral 275 kr

Fodax Premium 335 kr

Fodax Vilt 395 kr

NUTROLIN

Nutrolin produktserien till hundar består av fem skräddarsydda, 100% naturliga oljetillskott. 
Produkterna är baserade forskning och innehåller fiskolja eller vegetabiliska oljor samt viktiga näringsämnen för att stödja hundens hälsa. Effekten kan du se efter 3-6 veckors användning. Mer information, innehåll och bruksanvining mm hittar du på www.nutrolin.se.


Prisexempel:
Nutrolin Skin&Coat 265 ml 199 kr

Nutrolin Puppy&Mom 150 ml 179 kr

Nutrolin Senior 265 ml 229 kr


BOTANIQA

Botaniqa pälsvårdsserie med schampo och balsam för alla hundar och pälstyper. Botaniqa är baserad på 100% naturliga fruktextrakt, välgörande extrakt och oljor som gör Botaniqa unik. Botaniqa är explosion av naturliga dofter från exotiska områden i naturen.